MEDIA & MARKETING

BDR Associates castiga noi contracte in Azerbaidjan si Georgia

10 noiembrie 2014, ora 11:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
office.jpg
Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates anunta castigarea unui nou proiect de comunicare pentru UNICEF in Azerbaidjan.

Organizatia internationala UNICEF a ales agentia BDR Associates pentru activitati de comunicare in cadrul  campaniei de informare a programului educational WASH in School-Social Mobilization, in urma unei licitatii publice organizate, recent, la Baku. 

Primele actiuni includ crearea logo-ului campaniei precum si designul materialelor informative ce vor fi utilizate pe durata campaniei. Acesta este cel de-al treilea proiect dezvoltat de BDR Associates in Azerbaidjan, dupa ce, in 2013, agentia a castigat primele sale doua contracte de consultanta si comunicare strategica pe aceasta piata, unul pentru o companie privata din domeniul FMCG si celalalt pentru organizatia internationala UNICEF.

Recent, BDR Associates a dezvoltat si noi activitati de comunicare la Tbilisi pentru Intercontinental Hotels, client pe care il asista in parteneriat cu Hill+Knowlton Strategies, asigurandu-si intrarea pe piata din Georgia, in prima parte a anului 2014.BDR Associates isi continua politica de dezvoltare internationala, concentrandu-se pe consolidarea prezentei agentiei in Republica Moldova, Azerbaidjan si Georgia, piete din ce in ce mai interesante din perspectiva potentialului pentru comunicarea strategica, la nivel institutional.

Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates este afiliatul exclusiv in Romania al Hill + Knowlton Strategies, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri internationale de comunicare din lume.

Fondata in 1995, BDR Associates a oferit  de-a lungul timpului asistenta in domeniul comunicarii strategice si al relatiilor publice pentru sute de clienti, printre acestia aflandu-se importante companii multinationale si nationale, institutii oficiale, organisme internationale, asociatii sau agentii non-guvernamentale din Romania sau Republica Moldova.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 04:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter