- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

BMG readuce pe hartie revistele relocate temporar in online

20 Feb, 15:42 • Redactia DailyBusiness
Business Media Group (BMG) anunta ca, in urma unei eficientizari a costurilor de productie si a redefinirii strategiei de publishing, va relua editiile in print ale publicatiilor BIZ si Business Review mai repede decat era preconizat initial, din 1 martie, si nu din aprilie. Pentru BusinessWeek nu se va intrerupe deloc aparitia in format tiparit, au precizat oficialii BMG.
BMG readuce pe hartie revistele relocate temporar in online

Grupul a anuntat saptamana trecuta ca va recurge la relocarea temporara a celor trei publicatii pe online, din cauza instabilitatii pietei de media si a bugetelor de publicitate reduse.

„Un motivator important au fost mesajele de sustinere primite atat din partea advertiserilor cu care avem o relatie de lunga durata, cat mai ales atitudinea si incurajarile cititorilor celor trei publicatii, care ne-au facut sa cautam solutii cat mai rapid posibil” declara Rachad El Jisr, Publisher Business Media Group.

Editiile digitale ale revistelor pot fi vizualizate pe site-urile www.businessweekromania.ro, www.gandestebiz.ro si www.business-review.ro iar de la 1 martie ele vor fi disponibile in paralel cu editiile tiparite.

Prin editiile digitale, continutul editorial va fi accesat de catre un numar mai mare de cititori decat cel din varianta print, iar abonatii vor avea posibilitatea de a downloada revistele in intregime.

Preluata de Business Media Group sub licenta de la McGrawHill International, BusinessWeek apare in Romania din mai 2006.

Biz are o aparitie bilunara, sub format glossy, lansata in Romania in urma cu 9 ani.

Business Review, saptamanal de afaceri in limba engleza, este primul proiect editorial al Business Media Group.

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media, fondat in 1995 care editeaza saptamanalul in limba engleza Business Review, revista de afaceri Biz si BusinessWeek Romania. Pe langa acestea, Business Media Group organizeaza evenimente ca Zilele Biz, BizForum, Business Review Forum, BizAcademy.