- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

BrandTailors asigura comunicarea interna a Petrom

28 Sep, 16:33 • Redactia DailyBusiness
BrandTailors, companie de strategie si design de brand, a dezvoltat campania de comunicare interna pentru Petrom.
BrandTailors asigura comunicarea interna a Petrom

Campania este generata de inaugurarea centrului Petrom City, ansamblu de cladiri din Romania gandite, proiectate si construite pentru angajatii companiei.

Complexul de cinci cladiri localizate in nordul Capitalei va reuni aproximativ 2.500 de angajati din cele opt sedii ale companiei, aflate in Bucuresti si Ploiesti, se arata intr-un comunicat de presa.

Pentru a facilita interactiunea intre membrii organizatiei si pentru a realiza conexiunea acestora cu valorile Petrom, BrandTailors a implementat campania de comunicare interna „Receive to give”, care reda spiritul pionieratului, al sustenabilitatii, parteneriatului, leadershipului si profesionismului.

Sistemul de panouri indoor montat in cladirile Petrom City aduc in atentia personalului conceptul „Receive to give” si prezinta proiecte interne sau externe si activitati de CSR desfasurate sau in curs de desfasurare.
   
Membrii echipei BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt Anca Tazlaoanu, consultant de brand, Bianca Dumitrascu si Ovidiu Pop, design grafic, Mihai Parpalea, retusare imagine si pregatire de tipar.

Din portofoliul BrandTailors mai fac parte Coca-Cola Company, GlaxoSmithKline, Intersnak, Pepsico, Lactalis, Tetra Pak, Albalact, Caroli Foods, Kandia, Azuga Waters, Titan sauTiriac Holdings.