MEDIA & MARKETING

BrandTailors semneaza rebrandingul snack-urilor Star

14 iulie 2010, ora 12:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
star-mediu.jpg
Compania de consultanta de brand BrandTailors a finalizat recent programul de rebranding a marcii de snack-uri Star, din portofoliul companiei PepsiCo.
Managementul Pepsi Co a decis rebrandingul Star dupa ce a constatat inconsistenta la nivel de identitate vizuala si design de ambalaj a produselor comercializate sub aceasta marca.

Punctul de plecare al consultantilor BrandTailors in rebranding a fost faptul ca subcategoriile in care activeaza Star, respectiv popcorn, pufuleti cu arome, seminte si alune, sunt l diferite una fata de cealalta din punct de vedere motivatie de consum.

Potrivit BrandTailors, niciun producator de pe piata de snack-uri sarate nu este prezent in toate subcategoriile prin intermediul aceluiasi brand."Dintotdeauna, categoria de gustari sarate a adoptat aceeasi paradigma vizuala, in care imaginea produsului este centrul de greutate al intregului ambalaj. Prin acest proiect am adus multa emotionalitate in brand-ul Star, creand premisele dezvoltarii unor asociatori puternici de brand pe fiecare linie de produs in parte", a declarat Janos Kurko, managing partnerul agentiei de branding.

Diferentele dintre caracateristicile, adresabilitatea si asociatorii celor trei subcategorii de snack-uri sarate au constituit elementul cheie in dezvoltarea solutiei de arhitectura de brand, vizibila in design-ul de ambalaj.

In viziunea consultantilor BrandTailors, cele trei subcategorii in care activeaza brand-ul Star au format un "univers”" alcatuit din lumi distincte: cea a filmului (popcorn), a distractiei (pufuleti cu arome) si a naturii (seminte si alune).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 16:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter