MEDIA & MARKETING, CARIERE

Cable Direct are un nou director comercial

11 decembrie 2015, ora 15:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ecaterina Matei.jpg
Ecaterina Matei va fi numita, incepand din 1 ianuarie 2016, director comercial al Cable Direct, prima companie romaneasca dedicata vanzarii de publicitate pentru televiziunile tematice.

Cu o experienta de 15 ani in televiziune, Cati Matei va conduce activitatea Cable Direct si va avea in coordonare profesionisti in diferite domenii, precum vanzari, marketing & PR, cercetare, trafic si planificare.

Obiectivele sale, in noua pozitie, vor include largirea portofoliului de clienti, cresterea cifrei de afaceri si elaborarea unei strategii de dezvoltare a companiei.

Pana in prezent, Cati Matei a fost director comercial pentru Prima, dobandind astfel atat experienta pe piata locala de televiziune, cat si pe plan international, in cadrul companiilor multi-nationale ProSiebenSat1 si SBS Group.Pe langa vanzarea de spatiu media pentru televiziunile de nisa, compania desfasoara si activitati de marketing, productie de programe finantate de clienti, organizare de evenimente si campanii promotionale pentru mediile reprezentate, care ajuta la implementarea strategiei de marketing a acestora, a politicii de vanzari si a pozitionarii lor pe piata media.

De-a lungul anilor, Cable Direct a reprezentat televiziuni precum Discovery Channel, National Georgraphic Channel, National Geographic Wild, TNT, Cartoon Network, Disney Channel, Atomic TV, UTV, AXN si History Channel.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 24 Ianuarie 2020, 14:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter