MEDIA & MARKETING

Cati bani a facut agentia de PR BortunĽOlteanu in primul an de functionare

22 iunie 2011, ora 17:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Andrei Bortun
Andrei Bortun
Agentia independenta de relatii publice BortunĽOlteanu, afalata la un an de la infiintare, a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 700.000 de euro, mai mare cu cu 10% decat cea propusa in business plan in momentul lansarii.

De asemenea, numarul de angajati permanenti a crescut de la 14 la 18, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

"Am lansat o agentie de PR intr-o perioada cand piata de comunicare era zdruncinta bine de efectele recesiunii. Nu am fost scutiti de emotii, chiar daca stiam ca nu are ce sa mearga prost, pentru ca aveam o echipa foarte buna si un portofoliu stabil de clienti",a declarat Bogdan Theodor Olteanu, managing director al agentiei.

In decursul acestei perioade, agentia a castigat cinci clienti noi, respectiv Head & Shoulders, Ambient, CampingGrill.ro, Mihaela Glavan, Ordinul Arhitectilor din Romania.Agentia de PR reprezinta fosta divizie de PR a Millenium Communications, dupa ce BortunĽOlteanu a devenit o entitate de business independenta in mai 2010, initiativa facand parte din proiectul de dezvoltare a grupului de comunicare Millenium People, fost Millenium Communications.

BortunĽOlteanu este o agentie independenta de relatii publice siá are un portofoliu de clienti printre care se numara Mercedes-Benz Romania (Corporate, Cars, Vans, Trucks, smart, Chrysler, Jeep, Dodge), Procter&Gamble (Head & Shoulders, Gillette), Samsung Romania (Corporate, Mobiles, Home Appliance, Consumer Electronics, IT), Ursus Breweries (Stejar, Ciucas), Ambient sau Delaco (Apetito, Delaco, Bergader).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 04:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter