MEDIA & MARKETING

CE a aprobat preluarea Pro TV de catre Time Warner

18 iunie 2013, ora 14:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
pro.jpg
Comisia Europeana a autorizat achizitionarea Central European Media Enterprises ("CME"), proprietarul Pro TV, de catre compania americana Time Warner.

Ancheta Comisiei a confirmat faptul ca tranzactia propusa nu va avea efecte negative asupra concurentei, intrucat activitatile partilor sunt in principal complementare si nu in concurenta directa unele cu altele.

Comisia a examinat efectele tranzactiei propuse asupra concurentei pe pietele de licentiere a continutului TV audio-vizuale, furnizarea cu ridicata de canale de televiziune, vanzarea de publicitate TV, autorizarea si distributia de filme pentru lansarea in cinematografe, precum si de acordare a licentelor si distribuirea de continut de divertisment in Bulgaria,
Republica Ceha,Ungaria, Romania, Republica Slovaca si Slovenia ("tarile CME").

Prin urmare, Comisia a ajuns la concluzia ca tranzactia propusa nu va ridica probleme de concurenta. Tranzactia a fost notificata Comisiei la 8 mai 2013.

Time Warner este o companie americana de media si divertisment activa la nivel mondial printr-o retea de filiale in domenii precum film, televiziune si publicare reviste.

CME este activ in difuzarea programelor de televiziune in special in Bulgaria, Republica Ceha, Croatia, Romania, Republica Slovaca, Slovenia, Ungaria si Republica Moldova.

Citeste si: Pro TV: Profit in scadere cu 17% in primele trei luni

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 10:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter