MEDIA & MARKETING

Ce posturi introduce UPC pe Focus Sat in locul Antenelor

11 martie 2014, ora 18:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telecomanda.jpg
Televiziunile Investigation Discovery, Da Vinci Learning, Fashion TV, Auto Motor Sport, BlackBelt TV si Bollywood TV s-au lansat, luni, 10 martie, pe platforma de satelit Focus Sat, detinuta de compania UPC Romania.

Focus Sat a mai anuntat introducerea postului Bollywood TV si pe data de 6 februarie 2012.á

ôDin dorinta de a reduce inconvenientele create de suspendarea canalelor Antena Group din grila, incepand de astazi, 6 februarie 2014, toti clientii Focus Sat vor beneficia de 5 canale de top in pachetul Familia, fara costuri suplimentareö, se arata in anuntul Focus Sat.

Cele 5 posturi anuntate la acea data sunt Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, History Channel si Bollywood TV.

La inceputul lunii februarie, UPC a anuntat ca platforma sa de satelit, Focus Sat, a suspendat temporar transmisia Antena 1, Antena Stars, Euforia, Gsp TV si Antena 3, incepand de joi.

Acest lucru s-a produs din cauza conditiilor siácosturilor inacceptabile impuse de Antena Group, insa aceasta din urma spune ca solicitarea sa a fost una echilibrata, potrivit UPC.áDecizia Focus Sat de a scoate temporar din grilaáteleviziunile Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, Gsp TV si Antena 3 "vine ca urmare a impunerii, de catre Antena Group, a unor conditii si costuri inacceptabile, care ar avea repercusiuni directe asupra clientilor Focus Sat si pe care compania continua sa le negocieze, in interesul acestora", declarau reprezentantii UPC Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 02:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter