MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Cea mai mare platformă de content discovery anunță un parteneriat exclusiv cu Think Digital

19 octombrie 2016, ora 18:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
content.jpg
Taboola, cea mai mare platformă de content discovery din lume, anunță parteneriatul exclusiv încheiat cu TDG, grup care operează în România una dintre cele mai mari rețele de media digitală locală, ThinkDigital, precum si compania TailWind, care deține Project Agora. 

Colaborarea integrează platforma actuală a Taboola  în rețeaua de website-uri gestionată de TDG din Europa Centrala de Est și de Sud Est, printre primele țări în care se lansează parteneriatul numărându-se Cipru, Grecia și România.  

Advertiseri și publisheri din întreaga lume folosesc platforma de discovery Taboola pentru a-și distribui conținutul și a monetiza traficul prin formate de tip „native advertising”. Ajutată de o tehnologie analitică predictivă, bazată pe algoritmi complecși, Taboola recomandă articole editoriale sau publicitare personalizate pentru fiecare utilizator.  

“Content discovery presupune o schimbare de paradigmă în modul în care publicul găsește și consumă conținut (publicitar sau nu) în zilele noastre, iar Taboola a fost motorul acestei schimbări,” susține Odysseas Ntotsikas, Managing Director și Fondator al TDG. “Publisherii, agențiile și industria de publicitate din Europa Centrală de Est și de Sud Est se adaptează acestei evoluții, distribuind și monetizând conținutul lor într-o manieră native, care dă rezultate”.   “ În această “Economie a Atenției” este mai important ca oricând să oferi brandurilor și publisherilor o strategie care să depășească barierele platformelor tradiționale,” spune si Adam Singolda, Fondator & CEO, Taboola. “Concurența pentru atenția utilizatorului este acerbă, ceea ce face din Taboola un instrument ideal care acordă consumatorului posibilitatea de a descoperi conținut nou. Este o onoare și o ocazie unică să aducem tehnologia noastră în această parte de lume unde, împreună cu TDG, putem adapta produsele noastre specificului regiunii.”  

Taboola este principala platformă de content discovery din lume. Plasează lunar peste 360 miliarde de recomandări editoriale și video unei audiențe de peste 1 miliard de vizitatori unici pe unele dintre celei mai renumite siteuri  de publishing, precum  USA TODAY, Huffington Post, MSN, Business Insider, Chicago Tribune și The Weather Channel.  Are sediul în New York City, Taboola are birouri și în Los Angeles, London, Tel Aviv, New Delhi, Bangkok, São Paulo și Tokyo.  

Grupul TDG este reprezentat în România de Dragos Stanca si operează, în acest moment, companiile ThinkDigital (una dintre cele mai mare rețele locale de advertising online, cuprinzând site-uri locale si internaționale precum TripAdvisor, Skype sau Vice), TailWind (tehnologie de advertising si reprezentant regional Sizmek) si Project Agora (primul marketplace local pentru advertising programatic, dezvoltat în parteneriat cu AppNexus).  

TDG este si organizatorul ICEEfest, cel mai mare festival regional dedicat Internetului, organizat anual, în luna iunie, la București.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 August 2019, 08:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter