- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

11 Mar, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 04 martie 2012 - 11 martie 2012
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Adio „low-cost”-uri la Mioveni. Cea mai luxoasa Dacie din istorie, „pe drum”

Pulicat in 09 martie 2012, 1478 afisari
Dacia a inaugurat o noua pagina in istoria sa cu modelul Lodgy, trecand de la imaginea de marca low-cost catre cea a unui producator generalist. Viitorul model Logan 2, care ar putea reinvia marca Solenza, va fi cea mai luxoasa masina creata vreodata in Romania.

Apple a lansat noul iPad (Galerie Foto)
Pulicat in 07 martie 2012, 1304 afisari
Apple a lansat miercuri noul iPad, echipat cu tehnologie revolutionara, imbunatatita vizibil fata de primele doua versiuni ale tabletei. Vezi principalele noutati pe care produsul le introduce pe piata.

Gigantul RCS, amenintat cu insolventa de o televiziune maghiara
Pulicat in 08 martie 2012, 1082 afisari
Postul maghiar Hir TV cere insolventa celui mai mare operator roman de cablu, RCS, potrivit unui dosar inregistrat miercuri la Tribunalul Bucuresti.

Dacia Lodgy sau Ford B-Max. Ce masina vor prefera romanii?
Pulicat in 07 martie 2012, 974 afisari
Dacia si Ford au lansat, marti, la Salonul Auto de la Geneva, cele doua modele cu care spera ca vor cuceri piata romaneasca si cea europeana. In timp ce Dacia mizeaza pe un monovolum de familie, cu 5 si 7 locuri, si pune accentul pe pret (9.500 euro), americanii propun mult asteptatul B-Max, un automobil cu cinci locuri si un pret de peste 11.000 euro. Marimea, pretul sau nivelul tehnologic, ce ati alege?

8 Martie cu traditie la birou. Cum sarbatoresc companiile Ziua Femeii
Pulicat in 08 martie 2012, 834 afisari
8 Martie este un prilej de sarbatoare mai ales la birou, unde ne petrecem cea mai mare parte din zi. Unele companii din Romania au facut cu aceasta ocazie o traditie, care se respecta an de an intr-un fel sau altul, chiar daca business-urile nu iau pauza. Vezi cum marcheaza acestea Ziua Femeii in randul angajatelor.