- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

17 Jun, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 10 iunie 2012 - 17 iunie 2012
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Galaxy S III vs iPhone 4S: Care este mai popular printre romani

Pulicat in 11 iunie 2012, 1167 afisari
Noul telefon Galaxy S III, produs de Samsung, a atras foarte multi admiratori printre romani, cunoscuti si ca fani ai gadget-urilor.  Astfel, unii retaileri de pe piata locala au primit mai multe comenzi pentru acest dispozitiv fata de cunoscutul iPhone 4S, al companiei Apple.

Mai ceva ca pe vremea Securitatii. Cum ne vor urmari „organele” telefoanele si mail-urile
Pulicat in 12 iunie 2012, 1045 afisari
Autoritatile vor putea, incepand cel mai probabil de miercuri, sa ne monitorizeze mai ceva ca pe vremea Securitatii. Printr-o lege promulgata marti de presedintele Traian Basescu, organele de securitate, de la SRI, SIE si celelalte servicii, vor putea sa afle oricand, la orice ora, cu cine am vorbit la telefon, ce e-mail-uri am trimis si pe ce site-uri am intrat pe Internet.

Sef nou la TVR: Radu Calin Cristea
Pulicat in 12 iunie 2012, 612 afisari
Radu Calin Cristea (foto) a fost desemnat director general interimar al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), marti, cu unanimitate de voturi, de catre membrii Comisiilor de cultura ale Parlamentului.

Porneste UE tiparnita de bani? Cum va iesi Europa din criza, dupa model american
Pulicat in 14 iunie 2012, 563 afisari
Situatia dificila in care se afla in prezent Spania demonstreaza ca fara infuzii masive de capital, economia europeana, implicit cea romaneasca, nu are cum sa iasa din criza, sustin tot mai multi analisti. Austeritatea a agravat si mai mult situatia economica, iar autoritatile europene se pregatesc sa dea din nou drumul la tiparnita de bani.

Fost presedinte Morgan Stanley isi vinde „castelul european” din mijlocul Canadei (Galerie Foto)
Pulicat in 10 iunie 2012, 523 afisari
Blair Richardson, fostul presedinte Morgan Stanley Japonia, isi vinde casa de vacanta din Alberta, Canada. Proprietatea se afla pe o suprafata de peste 4.000 de metri patrati si se vrea a fi un castel in stil european, cum o descrie proprietarul. Vezi care este pretul.