MEDIA & MARKETING

Cine a castigat licitatia de media pentru rebrandingul Romtelecom

17 aprilie 2014, ora 10:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
romtelecom.jpg
Licitatia de media Romtelecom / Cosmote ar fi intors contul in aceeasi companie de media care administra serviciile si inainte de pitch.

Potrivit unor surse adplayers din piata, este vorba de agentia Media Investment, parte a The Group.

Din informatiile de pana la aceasta ora, nici agentia nu a primit vreo instiintare oficiala.

Estimat la un buget de 15 milioane de euro, inclusiv contul de rebranding, de castigarea contului de media Romtelecom / Cosmote atarna ierarhia agentiilor de profil din acest an care intalneste o data la 10 -15 ani un rebranding in piata de telecom.Rezultatul licitatiei este asteptat sa fie anuntat cat se poate de curand. Voci din industrie spun insa ca aceasta ar putea fi comunicat odata cu alegerea agentiei de publicitate care va administra contul de rebranding la T Mobile in care sunt chemate la concurs mai multe agentii de publicitate.

Pana pe 26 martie, in debriefing-ul licitatieiRomtelecom&Cosmoteau fost invitate agentiile GMP, Ogilvy in consortiu cu Cap, DDB si Leo Burnett, potrivit unor surse din piata.

Romtelecomsi-ar putea schimba denumireain Romania Telecom sau Telecom Romania pana la finele acestui an daca propunerea agreata de Consiliul de Admnistratie va fi aprobata de actionari, iar serviciile operatorului, cat si cele aleCosmotevor fi promovate sub brandul "T" al Deutsche Telekom.

Din 12 septembrie, Cosmote Romania ar deveni T-Mobile. Potrivit unor surse, operatorul german pregateste o serie de oferte de abonamente si telefoane cu care vrea sa spulbere concurentii de laOrangesiVodafone.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter