MEDIA & MARKETING

Conversion intra pe piata serviciilor de media traditionala. Emag si Beraria H, printre primii clienti

05 martie 2015, ora 13:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Marius-Pahomi (1).jpg
Agentia de digital marketing Conversion adauga ofertei de servicii de comunicare online si componenta de publicitate offline (TV, radio, presa, proiecte speciale OOH), incepand cu luna martie. Primii clienţi pentru care Conversion va gestiona comunicarea integrata sunt eMAG, Flanco, Beraria H, OLX.ro si Autovit.ro.

“Pe langa serviciile integrate de digital, acum vom putea oferi clientilor nostri soluţii complete de comunicare in mediile traditionale, pastrandu-ne focusul pe zona tranzacţionala si orientarea spre performanta. In trei ani de activitate Conversion am format o echipa solida, ne-am extins portofoliului de servicii si suntem prezenti si in mediul international. Toate acestea sunt elemente cheie ce ne sustin obiectivul de a deveni cea mai importanta agentie de performance marketing din Europa Centrala si de Est”, a declarat Marius Pahomi (foto) fondator & CEO Conversion.

Echipa de media offline va fi coordonata de Lucia Gradisteanu, care vine la Conversion cu o experienta de peste 15 ani in piata de media & advertising.

Infiintata de Marius Pahomi  in 2012, Conversion a inregistrat o cifra de afaceri de peste 6 milioane de euro in 2014, avand o crestere de peste 100% fata de 2013. In prezent, Conversion are o echipa de 40 de specialisti in marketing online, inginerie şi design si oferta servicii de promovare prin intermediul noilor tehnologii pentru peste 100 de clienti precum eMAG (Romania, Ungaria si Bulgaria), OLX (Romania si Bulgaria), Oriflame (14 tari CEE), Flanco, Depanero, Volksbank, Banca Transilvania, Autovit.ro, Coriolan, Beraria H,  Libris sau YellowStore.Conversion detine si opereaza Profitshare, platforma de marketing afiliat si Conectoo, furnizor de servicii de e-mail marketing. La inceputul anului 2015, vanzarile realizate de Profitshare pentru peste 150 de magazine si furnizori de servicii online din Romania au depasit 100 de milioane de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 Martie 2021, 13:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter