MEDIA & MARKETING

Cristian Burci vrea sa isi dezvolte o retea de radio

03 martie 2015, ora 16:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
burci.jpg
Omul de afaceri Cristian Burci (foto), care detine televiziunea Prima TV, vrea sa isi dezvolte o retea de radio si, in acest sens, a preluat deja o prima statie, respectiv Radio M Plus din Piatra-Neamt, potrivit unor informatii prezentate in sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

CNA a analizat, marti, o solicitare a societatii Radio M Plus SRL de cedare a licentei audiovizuale pentru postul Radio M Plus din Piatra-Neamt catre societatea Prima Broadcasting Group SRL.

Asociatul unic al Prima Broadcasting Group SRL, care detine si licenta televiziunii generaliste Prima TV, este Graffiti Red SRL, care, la randul sau, are urmatorii asociati: Marketing and Multimedia Holding SA (Luxemburg) - 95% si Diana Tobosaru - 5%. Asociat unic al Graffiti Marketing and Multimedia Holding SA este Cristian Burci, potrivit documentelor depuse la CNA.

Prezent la sedinta CNA de marti, Noni Mazilescu, reprezentantul Prima Broadcasting Group SRL, a spus ca societatea pe care o reprezinta a depus la Consiliu inca de anul trecut o solicitare pentru preluarea postului Radio M Plus din Piatra-Neamt. Ulterior, dosarul a fost completat cu toate documentele necesare in acest sens, transmite Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 25 Octombrie 2021, 06:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter