MEDIA & MARKETING

Cristina Mazilu va coordona divizia digitala a GolinHarris Bucuresti

24 martie 2011, ora 17:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cristina-Mazilu-mare.jpg
Cristina Mazilu (foto) s-a alaturat la inceputul lunii martie echipei GolinHarris pe pozitia de social media manager. Ea va fi responsabila de crearea si implementarea strategiilor de comunicare in spatiul online pentru toti clientii agentiei, dar si de dezvoltarea diviziei digitale GolinHarris Bucuresti.
Mazilu are o experienta de sapte ani in jurnalism, dintre care ultimul an in pozitia de redactor-sef la BBC Good Food. In urma cu doi ani Cristina a deschis un blog de experimente in bucatarie.

Cristina a absolvit Universitatea Media Bucuresti, facultatea de Jurnalism. Primul sau job a fost la un radio local, la varsta de 16 ani unde prezenta emisiuni matinale. In anul doi de facultate s-a angajat la Mediafax si a colaborat ulterior cu Media&Advertising, Ziarul Financiar si Gandul.

GolinHarris Bucuresti, care a luat nastere in acest an in urma afilierii agentiei Lowe PR la reteaua internationale de PR, GolinHarris Worldwide, detine in portofoliu companii ca Electrolux, RBS - Royal Bank of Scotland, Unilever, Franklin Templeton Investments, Orange, Johnson&Johnson, Schneider Electric, Ferrero, Hasbro, La Redoute, Frey Wille, Crucea Rosie Romana.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 17 Iulie 2019, 02:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter