MEDIA & MARKETING

Da Vinci Learning in grila Digi TV

28 mai 2016, ora 12:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
davinci.jpg
RCS & RDS a introdus începând de vineri, 27 mai, un nou canal de televiziune în grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital şi satelit.

Da Vinci Learning este un canal educațional de televiziune care îi reuneaște pe toți cei curioși pentru a sărbători călătoria învățării ce durează o viață.
 

“Conținutul noului canal tematic acoperă preferințele consumatorilor noștri de toate vârstele", a declarat Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS.  

“Da Vinci Learning este un canal de televiziune unic, care combină în structura lui, programele educative cu programele  pentru copii şi nu în ultimul rând programele documentare. Este un profesor particular care “meditează” întreaga familie. Un profesor care în mod gratuit te învaţă totul de la fizică, la biologie, de la matematică la astrologie şi geografie. Este o televiziune care are ca scop să creeze întregii familii o atmosferă care să o apropie de ştiinţă, care să facă fiecare membru să mai înainteze un pas către cunoaştere, ştiinţă şi adevăr.” spune Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning.  Preţurile abonamentelor Digi TV prin cablu digital şi satelit încep de la 23,23 lei/lună (TVA inclus) şi conţin până la 100 de canale de televiziune dintre care 27 în format HD.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter