- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

DailyBusiness.ro, singurul ziar online care se extinde in print: Lansam Editia lunara de Colectie \”Best of\”

04 Jun, 14:34 • Redactia DailyBusiness
Publicatia romaneasca de afaceri DailyBusiness.ro, care apare online de peste 3 ani, a lansat o editie tiparita, cu aparitie lunara. "Este o revista de colectie dedicata celor care doresc sa detina un produs de calitate care depaseste memorabilitatea Google", explica Val Voicu, CEO al Bazar Publishing, compania care editeaza DailyBusiness.ro.
DailyBusiness.ro, singurul ziar online care se extinde in print: Lansam Editia lunara de Colectie \Best of\

Revista, care contine o selectie a celor mai interesante articole de sinteza publicate de ziarul online de afaceri, este un proiect comun intre Bazar Publishing si Idea Zone – creative shop, care detine brandul All About Money. Primul numar al „DailyBusiness.ro Best of the Month” este disponibil incepand cu luna iunie in retelele de distributie Inmedio din tara, la pretul de 9 lei.

Primul numar al publicatiei a fost tiparit intr-un tiraj de 5.000 exemplare, potrivit lui Radu Cristian Nicolae, directorul general al Idea Zone.

50% din tirajul initial este scos la vanzare la nivel national in reteaua de distributie de presa Inmedio si prin abonament, la pretul de 9 lei per bucata, iar restul este distribuit gratuit in marile centre de business din tara.

Proiectul s-a lansat cu o investitie initiala de pana in 10.000 de euro si isi propune sa atraga venituri din publicitate in proportie de 80%-90%.

„Revista nu a fost gandita ca un lunar obisnuit. Este un produs de colectie, dedicat ‘bibliofililor’. Celor care isi doresc sa detina ceva ce depaseste ‘memorabilitatea’ Google. Este vorba de ‘best of DailyBusiness.ro’, un produs media care a demonstrat ca se poate face presa economica de calitate in online”, a declarat Val Voicu, CEO-ul Bazar Publishing.

Puteti solicita un abonament pe adresa [email protected], cu subiectul Abonament DailyBusiness.ro Best of the Month

Click pe imagine pentru a rasfoi virtual revista DailyBusiness.ro Best of the Month