- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

DBV Media House a inceput sa-si stranga datoriile in instanta: Regia condusa de Vlanga cere insolventa Imager si Best Advertising

05 Jan, 17:03 • Redactia DailyBusiness
DBV Media House, regia condusa de Brandusa Vlanga, care vinde spatiile de publicitate pentru OTV, Music Channel sau revista Tabu, a cerut in instanta insolventa pentru agentiile de publicitate full service Imager si Best Advertising.
DBV Media House a inceput sa-si stranga datoriile in instanta: Regia condusa de Vlanga cere insolventa Imager si Best Advertising

Insolventa Imager, agentie cu afaceri de 9,6 milioane euro in 2008, a fost ceruta pe 10 decembrie si are primul termen de judecata pe 21 septembrie 2011, iar pentru Best Advertising pe16 decembrie, cu primul termen de judecata pe 26 ianuarie 2012.

Reprezentantii DBV si Imager nu au fost disponibili pentru informatii detaliate pe tema cererilor inaintate Tribunalului Bucuresti.

Contactati de DailyBusiness.ro, oficialii Best Advertising au declarat ca au achitat in urma cu circa 2 zile datoria de aproximativ 50.000 euro catre DBV.

Infiintata in noiembrie 2002, DBV Media House este o regie de vanzari de publicitate, axata pe televiziune si print. Regia a finalizat anul 2009 cu venituri de 11,3 milioane euro.

Imager este o agentie de publicitate full service lansata in 2003 si axata pe servicii de cercetare, strategie, creatie si media. Potrivit celor mai recente date depuse la Ministerul Finantelor, compania a terminat 2008 cu afaceri de 9,6 milioane euro.

Best Advertising este specializata in media buying, media planning, creatie, BTL si tipar, cu o cifra de afaceri de 2,6 milioane euro in 2009.