MEDIA & MARKETING

Dezbracatu inregistreaza "Catalin Imbracatu"

12 februarie 2014, ora 17:50, autor(i): Madalina Pana 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto:carcotasii.ro
foto:carcotasii.ro
Vedeta Prima TV, Codrut Eugen Keghes, zis "Dezbracatu", a depus cerere la OSIM pentru inregistrarea marcii "Catalin Imbracatu".

Prezentatorul de la "Cronica Carcotasilor" a depus aceasta cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in data de 3 februarie 2014.

Si alte vedete din cadrul aceleiasi emisiuni au depus cereri la OSIM pentru inregistrarea de marci, printre care Mihai Gainusa.

Actor de meserie, Codrut Keghes si-a inceput cariera in televiziune in 2001, atunci cand a fost desemnat castigatorul concursului "Bank Show", de la Prima TV.Nici prin cap nu-i trecea ca va lucra in mass-media.

Pe atunci se pregatea pentru o cariera de specialist in utilaje petroliere de foraj marin. Un an mai tarziu avea deja propria emisiune, "Comedy Bar", si tot atunci Serban Huidu i-a propus sa se alature echipei "Cronicii Carcotasilor".

Personajul Catalin Dezbracatu' i se potriveste ca o manusa si apare pe neasteptate oriunde e ceva de comentat.In 2006 Codrut a devenit amfitrionul emisiunii "Ciao TV", show-ul in care arata cu cine sunt, cum sunt si mai ales cum se poarta vedetele din show-biz si politica, atunci cand nu stiu ca sunt surprinse de camerele de luat vederi.

A fost apoi prezentatorul emisiunii "Fitze cu Dezbracatu", in care prezenta cele mai recente evenimente, vedete pe val si comentarii , iar din septembrie a devenit "mafiot" in Clanul Carcotasilor, la Prima TV.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 August 2020, 02:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter