MEDIA & MARKETING, CARIERE

Din angajat, actionar. BrandTailors ii cedeaza Andreei Florea 10% din companie

27 martie 2012, ora 14:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
brand tailors.jpg
BrandTailors, companie de strategie si design de brand, are un nou partener in structura actionariatului companiei.

Andreea Florea, brand strategy coordinator, devine partener in cadrul BrandTailors, beneficiind de o participatie de 10% in actionariatul firmei.

Schimbarea la nivel de actionariat al companiei vine ca urmare a deciziei managementului BrandTailors de a deschide parteneriatele cu actualii angajati, aflati la conducerea departamentelor interne.

Beatrice Danis, managing partner al BrandTailors, a afirmat ca cooptarea Andreei Florea in structura actionariala a fost stabilita inca de la sfarsitul anului 2010 si face parte din "planul meu de a-mi forma un succesor la conducerea companiei".

Andreea Florea este dublu-licentiata in "Relatii Internationale si Studii Europene" si "Comunicare si Relatii Publice" in cadrul Universitatii Bucuresti.Andreea Florea s-a alaturat echipei BrandTailors in anul 2008, unde a detinut functia de brand consultant pana la inceputul anului 2011 cand a fost promovata coordonator al departamentului de strategie de brand al companiei, pentru conceperea, dezvoltarea si coordonarea implementarii unor ample proiecte de consultanta de brand pentru clientii BrandTailors.

Andreea Florea a semnat in ultimii doi ani programe de rebranding si activare de brand, dezvoltate pentru Raraul (Albalact), Peak si Igienol (Interstar Chim), Star (Pepsico).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 11:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter