MEDIA & MARKETING

Documentarul Orfanii Miraculosi ai Naturii va avea premiera duminica la BBC Earth

21 ianuarie 2016, ora 12:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Orfanii Miraculosi ai Naturii_01.jpg
Documentarul Orfanii Miraculoşi ai Naturii va avea premiera pe data de 24 ianuarie, de la ora 18:10 în exclusivitate la BBC Earth. Producţia prezentată de Ellie Harrison şi Max Hug Williams urmăreşte eforturile centrelor de salvare a animalelor din întreaga lume.

Orfanii Miraculoşi ai Naturii prezintă oamenii care şi-au dedicat vieţile protejării animalelor orfane din sălbăticie.  


Viaţa în sălbăticie este întodeauna dificilă şi fiecare pui se bazează pe protecţia oferită de părinţii săi în periculoasele momente de început ale vieţii sale. Însă cum supravieţuiesc puii care şi-au pierdut mamele?

În ultimii ani s-au făcut salturi uriaşe în înţelegerea modului de salvare şi reabilitare a orfanilor din sălbăticie. Câteodată, singura modalitate de învăţare a tehnicilor de salvare şi reabilitare vine din încercări şi greşeli, dar triumful care vine odată cu acestea creează o avalanşă de emoţii pentru îngrijitori.În primul episod, filmat în Australia, Ellie îl întâlneşte pe Danny, puiul de koala care necesită îngrijiri 24 de ore din 24 şi pe Neil, un cangur pitic orfan, a cărui viaţă se poate sfârşi dacă Stella, îngrijitoarea lui, nu îi găseşte un companion.  

În Costa Rica, Max îl are alături pe Newbie, un leneş cu trei degete care se luptă cu pneumonie. Sam, managerul centrului, face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Newbie să învingă lupta cu virusul.
Episodul doi prezintă întâlnirea din Australia dintre Ellie şi Stacey, un urs marsupial plin de personalitate. În Costa Rica, Al, un furnicar extrem de relaxat învaţă să se descurce cu furnicile agresive ale junglei. În episodul trei ne întoarcem în Costa Rica unde Pelotaas, leneşul orfan de 9 luni încearcă să înveţe câteva aptitudini vitale; să înoate şi să trăiască pe cont propriu.

În Australia, cangurul de 8 luni, Harry este ajutat de îngrijitoarea lui, Stella, să socializeze cu alţi canguri pentru a se putea întoarce în sălbăticie. În apropiere de oraşul Melbourne, Bev se ocupă de salvarea unor orfani mai puţin obişnuiţi, Hannah şi Bugsy, doi lilieci de fructe cu vârsta de o lună.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter