- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Egmont Romania lanseaza lunarul Hannah Montana intr-un tiraj initial de 20.000 exemplare

16 Jun, 13:22 • Redactia DailyBusiness
Editura Egmont Romania lanseaza, pe data de 22 iunie, revista lunara pentru copii si adolescenti Hannah Montana, intr-un tiraj initial de 20.000 exemplare. Oficialii editurii se asteapta ca primul numar al publicatiei sa se vanda in proportie de 75%.
Egmont Romania lanseaza lunarul Hannah Montana intr-un tiraj initial de 20.000 exemplare

„Inca nu am stabilit tirajul exact in care va fi distribuita revista, dupa primul numar”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Georgeta Coman, marketing director Egmont Romania.

„In functie de evolutia pe care o va avea, urmeaza sa ne decidem. Ne asteptam insa la un retur de 25% din primele 20.000 de exemplare distribuite”, a mai spus Coman.

Reprezentanta editurii a aratat ca investitia in revista nu a fost una foarte mare, iar promovarea Hannah Montana se deruleaza in cele 11 reviste pentru copii si adolescenti din portofoliul Egmont si in Bravo Girl, publicatie editata de trustul Ringier. In plus, editorii publicatiei sustin ca punctul forte care sta la baza strategiei de promovare a revistei este chiar brandul Hannah Montana, cunoscut pe plan global.

„Revista a fost gandita in asa fel incat sa-si recupereze investitia si sa se mentina pe piata prin vanzarile pe care le inregistreaza la chiosc. Veniturile din publicitate nu sunt o prioritate. Ne dorim sa vindem si publicitate, insa acum piata este in scadere, iar majoritatea bugetelor de marketing pentru copii si adolescenti se duc pe TV. In functie de cum va evolua printul, vom vinde si publicitate”, a afirmat directorul de marketing al Egmont Romania.

Cantareata si actrita Miley Cyrus (foto), interpreta personalului Hannah Montana, a vandut, global, peste 8 milioane de albume audio. DVD-urile ei au fost distribuite in toata lumea in 3 milioane de exemplare, iar seria seria TV Hannah Montana este pe locul 1 in topul audientelor din SUA, Franta, Germania, Danemarca, Africa de Sud, Argentina, Brazilia, Chile si Mexic.

Revista Hannah Montana va aparea in fiecare luna, in jurul datei de 20, si se va comercializa la pretul de 5 lei.

Publicatia este revista oficiala a filmului cu acelasi nume, care va fi lansat pe data de 10 iulie.