MEDIA & MARKETING

Evenimentul Zilei si Capital pregatesc o platforma online de analize si comentarii

01 noiembrie 2011, ora 10:25, autor(i): Andreea Stefan 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hp.jpg
Editura Evenimentul Zilei si Capital si-a dezvoltat o platforma proprie de analize si comentarii, numita Hydepark, care va fi lansata pe 15 noiembrie.

Jurnalistul Mircea Marian a declarat pentru DailyBusiness.ro ca desi este online, platforma se afla in varianta beta si inca se mai lucreaza la ea.

In ceea ce priveste investitia facuta in Hydepark.ro, editorialistul Evenimentul Zilei a spus ca "nu cred ca a fost una mare", in prezent avand un buget "foarte strans" din care platim colaboratorii.

In acest moment, pe Hydepark apar editorialele unor nume precum Vladimir Tismaneanu, Mircea Cartarescu, Vlad Nistor, Sorin Ionita sau Nicoleta Savin, dar Mircea Marian a precizat ca "inca mai cautam oameni pe care sa-i convingem sa scrie".De asemenea, pe langa analizele si comentariile publicate, pe aceeasi platforma sunt preluate "stiri calde" de pe evz.ro, intr-un crosspromotion, dupa cum spune Mircea Marian.

"Vrem sa fie o platforma benevola, cu un trafic solid si atractiva in sine", a adauat editorialistul evz.

In ceea ce priveste traficul Hydepark.ro, pana acum platforma nu a fost inscrisa in niciun motor de masurare a numarului de vizitatori, dar acelasi jurnalist a spus ca acest lucru se va realiza in curand.

Referitor la numele dat platformei, de Hydepark, utilizat in urma cu cativa ani in revista "Dilema", Mircea Marian a afirmat ca a fost "ideea conducerii" companiei Evenimentul Zilei si Capital care i-a comunicat jurnalistului ca marca si site-ul au fost inregistrate.

Compania Editura Evenimentul Zilei si Capital a inregistat in 2010, in primul an de functionare, o pierdere de aproape 3, 4 milioane de lei si o cifra de afaceri de peste 15,2 milioane de lei.

Potrivit datelor raportate de companie la Ministerul de Finante pentru anul trecut, in 2010, pentru Editura Evenimentul Zilei si Capital lucrau 120 de persoane.

In luna mai a acestui an insa, compania a restructurat alte cateva zeci de angajati.

Si asta dupa ce managerul Editurii, Claudiu Serban, a anuntat reorganizarea redactiei dupa o structura "tip sferic", cu un singur redactor-sef.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 10:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter