MEDIA & MARKETING

Firma Euro Insol, propusa de creditori sa fie administrator judiciar al Realitatea

12 iulie 2012, ora 16:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
realitatea tv.jpg
Firma Euro Insol a fost propusa de catre creditorii Realitatea Media sa fie administrator judiciar al societatii care detine Realitatea TV, urmand ca propunerea sa fie analizata joi, de la ora 16.00, de adunarea creditorilor Realitatea Media.

Avocatul Remus Borza, care detine firma Euro Insol, a confirmat faptul ca Euro Insol a fost propusa sa fie administrator judiciar al Realitatea Media.

Intrebat daca nu se teme de persiunile care s-ar putea face asupra Euro Insol - presiuni care ar fi dus, la decizia Rovigo de a renunta la mandatul de administrator judiciar al Realitatea Media -, Remus Borza a spus: "Noi suntem si la Hidroelectrica (Euro Insol este si administrator judiciar al Hidroelectrica). Va imaginati ce este acolo. Asupra noastra n-are efect nicio presiuneö, scrie Mediafax.

Numirea administratorului judiciar este atributul exclusiv al adunarii generale a creditorilor, dupa ce instanta (Tribunalul Bucuresti) a fost cea care a desemnat initial in dosarul insolventei Realitatea Media un administrator judiciar al societatii care detine televiziunea de stiri Realitatea TV, respectiv pe Rovigo.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter