- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Fosta companie Rodipet a intrat in insolventa

17 Nov, 17:19 • Redactia DailyBusiness
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a fost informata de catre conducerea Network Press Concept (fosta Rodipet) asupra faptului ca instanta de judecata a Tribunalului Bucuresti a admis deschiderea procedurii insolventei contra distribuitorului de presa, la cererea Amo Prodpress.
Fosta companie Rodipet a intrat in insolventa

In afara de aceasta cerere, pe rolul instantelor de judecata se mai afla si alte solicitari de deschidere a procedurii insolventei, printre care se numara: RAAPPS, Media Sport Grup, Anuntul de la A la Z, Adevarul Holding, Bront Magdalena, Ziua si SRI, impreuna cu Rilogos, Riviera Media Grup si Editor BL 49 SRL.

Conducerea Network Press Concept a fost notificata, in cursul zilei de 17 noiembrie 2009, de catre Activ Lichidator IPURL privind deschiderea procedurii insolventei si numirea acestei societati ca administrator judiciar.

In conformitate cu prevederile Legii 85/2006 privind insolventa, cu modificarile si completarile ulterioare, administratorul judiciar numit de catre instanta, in urma analizei situatiei din cadrul Network Press Concept, va decide soarta societatii, impreuna cu Adunarea Creditorilor.

AVAS a intrat cu drepturi depline in societate la data de 28 octombrie 2009, cand a avut loc Adunarea Generala a Actionarilor societatii in urma careia a fost numit Consiliul de Administratie si ulterior, directorul general al companiei.

De la data deschiderii procedurii insolventei se suspenda toate actiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale.