- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

George Man este noul client service director al Infinit Solutions

05 Jan, 17:01 • Redactia DailyBusiness
George Man se alatura echipei Infinit Solutions, unde ocupa incepand cu ianuarie 2010 pozitia de client service director, a anuntat marti compania.
George Man este noul client service director al Infinit Solutions

George Man va coordona echipa de client service a agentiei si va gestiona dezvoltarea operatiunilor Infinit Solutions.

George Man a coordonat in cadrul Mercury360 Communications programe de trade, sales promotion, direct marketing si interactive pentru clienti precum Coca-Cola, L’Oreal, Nestle, Dr. Oetker, Western Union, Ursus Breweries, Tetra Pak.

A urmat Proximity, unde, ca si account manager a gestionat conturile de direct marketing, CRM si interactive pentru Mars Romania, Procter & Gamble, Uniqa Asigurari si KBC CF. Cel mai recent, George a ocupat pozitia de client service manager in 121 Communications.

Infinit Solutions este o agentie de publicitate independenta full service din Romania, ce dezvolta platforme de comunicare complexe prin servicii de ATL, BTL, PR si Interactive. La doi ani si jumatate de la infiintare, Infinit Solutions dispune de resurse pentru realizarea si dezvoltarea campaniilor de comunicare, de la propriul studio de productii video-audio, pana la solutii software pentru piata de retail.

In portofoliul Infinit Solutions se afla clienti precum Honda Trading Romania, Rompetrol, BDT Group, Porsche Romania, Volkswagen, British American Tobacco, Coca-Cola, Romtelecom, Cosmote, Volksbank, Samsung, P&G, RIN Hotels, Domus Stil, Austrian Village, Glaxo Smith Kline, Krka, Axe, X-trade Brokers, DonCafe, Artmark si Galeriile Noblesse.

Infinit Solutions deruleaza de asemenea parteneriate de durata pe zona de Interactive sau BTL neconventional cu alte agentii de publicitate, printre care Grey, Ogilvy, Odyssey, Starcom.