- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Graffiti BBDO si Graffiti PR apeleaza la linii de credit de 6,45 mil. lei pentru plata salariilor si furnizorilor

03 Mar, 20:15 • Redactia DailyBusiness
Graffiti BBDO si Graffiti Public Relations vor sa acceseze linii de credit in valoare de 4,3 mil. lei, respectiv 2,15 mil. lei de la Marfin Bank, potrivit unor informatii publicate in Monitorul Oficial.
Graffiti BBDO si Graffiti PR apeleaza la linii de credit de 6,45 mil. lei pentru plata salariilor si furnizorilor

Finantarile, contractate pe o perioada de 1 an, au ca scop „plata furnizorilor, a cheltuielilor salariale, a taxelor bugetare si a oricaror cheltuieli administrative sau operationale”, se mentioneaza in anunturile celor doua companii.

„Solicitarea unei linii de credit este o masura de prevedere cat se poate de fireasca, o practica obisnuita in business, care vizeaza, in primul rand, asigurarea unor lichiditati pe termen scurt si mediu”, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii celor doua agentii.

Agentia de publicitate Graffiti BBDO a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 57,5 mil. lei, in scadere cu 13% fata de cea obtinuta in 2008, si cu un profit net de 2,07 mil. lei, in crestere cu 24%, potrivit celor mai recente date publice.

De asemenea, compania de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii Graffiti Public Relations, inregistrata la Ministerul Finantelor la inceputul lui 2009, a raportat un profit net de 685.000 lei si o cifra de afaceri de 7,44 mil. lei in 2009.