MEDIA & MARKETING

"HBO in varianta romaneasca" va incepe sa emita in ianuarie

15 decembrie 2009, ora 16:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
autentic-mediu.jpg
Postul Autentic Cinema TV, descris de Rasvan Popescu, presedintele CNA, ca un "HBO in varianta romaneasca", operat de compania Really Good Ideas Media, a primit astazi licenta de emisie din partea Consiliului National al Audiovizualului (CNA), potrivit oficialilor institutiei.
Autentic Cinema TV, post care va difuza doar filme - 10% documentare, 65% artistice si restul scurt metraje, va incepe sa emita incepand din ianuarie 2010 pe cablu, iar din martie anul viitor pe satelit, potrivit paginademedia, care citeaza date cuprinse in dosarul Autentic Cinema TV depus la CNA.

Investitia initiala in noua televiziune este de peste 80.000 de euro.

In primul an de emisie, postul de televiziune nu va gazdui publicitate, urmand sa se intretina din taxele abonatilor.Managementul Autentic Cinema TV este asigurat de Camelia Spataru, Adrian Iacobibi si Dan Silviu Boerescu. Postul va dispune de consilierea regizorului Radu Gabrea.

Potrivit reprezentantilor Autentic Cinema TV, postul negociaza in prezent cu Romtelecom pentru un contract de exclusivitate pe un an pe platforma Dolce.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter