MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Huffington Post isi lanseaza propria televiziune

06 februarie 2012, ora 12:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
huffin.jpg
Site-ul american Huffington Post isi va lansa propria televiziune online, HuffPost Streaming Network, care va difuza "un talk show continuu", respectiv 12 ore de program original timp de cinci zile pe saptamana.

Lansarea televiziunii online HuffPost Streaming Network, programata pentru aceasta vara, vine in contextul in care Huffington Post s-a extins in strainatate.

Anuntul a fost facut de fondatoarea grupului media Huffington Post, Arianna Huffington, intr-o postare pe blog, cu ocazia implinirii unui an de cand site-ul de stiri si opinie pe care l-a fondat a fost cumparat de AOL pentru suma de 315 milioane de dolari, potrivit guardian.com.uk.

Roy Sekoff, cofondator al Huffington Post, a descris proiectul noii televiziuni ca pe o intalnire intre CNN si YouTube si a precizat ca postul TV online va avea aproximativ 100 de angajati."Reteaua va fi construita in jurul unor programe ce vor pune in lumina cele mai importante, mai fierbinti si mai pasionate povesti acoperite de HuffPost in orice moment, ce vor fi folosite ca puncte de plecare pentru discutii, comentarii si comedie", a spus Arianna Huffington.

Arianna Huffington a mai spus ca noua televiziune online va fi "mai relaxata, mai libera si mult mai spontana si interactiva" decat televiziunile traditionale.

Huffington, care a descris cumpararea site-ului sau de catre AOL prin "1 + 1 = 11", a mai spus ca cele 12 luni care au trecut de atunci au fost "extraordinare".

Huffington Post este un site american de informatii si un blog agregator de stiri fondat de Arianna Huffington, Kenneth Lerer si Jonah Peretti. In SUA, Huffington Post are 36,2 milioane de vizitatori unici pe luna.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter