MEDIA & MARKETING

IDM Basarab isi face reclama pe autobuze RATB

23 aprilie 2013, ora 11:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
idm-basarab.jpg
Evia Media semneaza noua campanie de publicitate neconventionala pe tranzit, implementata pe masini RATB, pentru centrul comercial IDM Basarab.

Autobuzele implicate in campanie deservesc, pe ruta aleasa, potentialii clienti ai acestui centru comercial, au spus reprezentantii Evia Media.

De asemenea, concursul Fashion Addict, desfasurat exclusiv pe pagina de Facebook IDM.Basarab, beneficiaza de o expunere suplimentara prin afisarea reclamei pe spatele autobuzelor RATB de pe liniile 105, 133 si 178.

IDM Basarab va testa, in fiecare luna, cunostintele de fashion ale participantilor si va oferi cadou o tinuta completa, 100% marca IDM Basarab.

"Am ales ca si modalitate de promovare publicitatea pe RATB, intrucat, odata cu deschiderea statiei intermodale de la Pasajul Basarab, accesul catre IDM Basarab este mult mai facil, cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Strabatand cele mai aglomerate zone ale orasului, reclama pe autobuze este vizualizata de un numar mare de participanti la trafic", a declarat Dragos Tigoianu, marketing & PR manager IDM Kennedy Group.Fiind unul dintre primele centre comerciale ale Bucurestiului, IDM Basarab cuprinde 360 de magazine de imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, accesorii, coafor, parfumerie si produse de curatenie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 08:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter