- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Intact a pierdut in favoarea ProTV drepturile de difuzare online la Steaua-Galatasaray

19 Aug, 19:12 • andra.gheorghe
Drepturile TV de difuzare pe Internet a returului Steaua-Galatasaray, meci din preliminariile Ligii Campionilor ce va avea loc saptamana viitoare, au fost castigate de Pro TV, potrivit lui Augustin Roman, director de dezvoltare al GSP.ro, site din trustul Intact.
Intact a pierdut in favoarea ProTV drepturile de difuzare online la Steaua-Galatasaray

Intact detine drepturile de transmisie ale meciului pe televiziune.

„In momentul in care s-au finalizat negocierile, si am aflat ca Intactul le-a cumparat (drepturile TV – n.r.) pentru Antena 1, i-am sunat ca sa le spun sa le cumpere si pe cele de pe online. Dar n-au facut-o, probabil inca nu au reflexul de a se gandi la online, asa ca Pro-ul le-a luat-o inainte. Bravo Pro TV”, a declarat Augustin Roman pentru DailyBusiness.ro.

Potrivit directorului de dezvoltare al GSP.ro, ar exista cateva variante prin care Pro TV va difuza online returul Steaua- Galatasaray, expuse si pe blogul propriu: in conditiile in care semnalul pe satelit este ridicat de Antena 1, ProTV ar putea sa faca propria filmare pentru transmisia pe Internet sau ar putea cumpara difuzarea de la Antena 1.

Drepturile TV pentru difuzarea returului Steaua – Galatasaray au fost negociate in urma cu circa 2 saptamani, surse din piata evaluand tranzactia castigata de Intact la 800.000 euro.

Contactati de catre DailyBusiness.ro, oficialii Pro TV nu au facut comentarii pe aceasta tema, pana la ora publicarii articolului.

Miza drepturilor de televizare pentru intalnirea Steaua – Galatasaray este audienta atrasa cu ocazia meciurilor care pot deschide drumul echipei romanesti catre Liga Campionilor, competitie care ofera doar pentru calificare un bonus de circa 10 milioane de euro.