- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Intact Media Group confirma ca va reduce salariile angajatilor cu 20%

13 Jan, 16:11 • Redactia DailyBusiness
Trustul de presa Intact Media Group va reduce salariile tuturor angajatilor grupului cu 20%, conform unui comunicat al grupului.
Intact Media Group confirma ca va reduce salariile angajatilor cu 20%

Masurile luate la nivel de trust fac parte din politica de reducere a costurilor, pentru diminuarea efectelor crizei financiare. Potrivit reprezentantilor trustului, aceasta masura a fost luata „pentru a preintampina efectele nedorite ale crizei, cum ar fi concedierile masive”, informeaza NewsIn.

„Singurul criteriu pe baza caruia in Intact vor fi facute concedieri vreau sa ramana performanta. Motivul pentru care am apelat la aceasta masura, reducerea salariilor, este tocmai pentru a evita disponibilizarea unor profesionisti care in mod normal, n-ar trebui sa-si faca griji pentru siguranta locului de munca”, a spus Camelia Voiculescu, presedintele director general al Intact.

Primul indiciu despre restructurarile din cadrul Intact au fost zvonurile de scadere a salariile ziaristilor de la Jurnalul National.

Trustul media Intact,detinut de Dan Voiculescu, include, printre altele, posturile TV Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP si Euforia , cotidianul Jurnalul National, publicatiile „Saptamana financiara” si „Financiarul” si posturile de radio Romantic si Zu.