MEDIA & MARKETING

Jurnalism pe banii statului: 1,34 mil. lei pentru publicatii precum Revista 22 sau Contemporanul

01 noiembrie 2011, ora 11:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rev2.jpg
Guvernul va investi 1,34 milioane de lei pentru finantarea a 36 de publicatii culturale, printre care Romania literara, Revista 22, Luceafarul, Convorbiri literare, Muzica, Teatrul azi si Contemporanul, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern.

In mod concret, proiectul de Hotarare prevede suplimentarea bugetelor Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Academiei Romane, Consiliului Judetean Mures si Consiliului Judetean Sibiu, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pe anul 2011, in vederea sustinerii editarii publicatiilor culturale.

Astfel, proiectul prevede suplimentarea bugetului Ministerului Culturii, la capitolul "Cultura, recreere si religie", cu suma de 1.140.000 de lei, pentru sustinerea editarii unor publicatii culturale, editate de catre uniunile de creatie, potrivit Mediafax.

Finantarea se acorda pe baza de contracte incheiate intre Ministerul Culturii si uniunile de creatori beneficiare sau, dupa caz, pe baza de contracte incheiate intre minister si beneficiari.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 12 Decembrie 2019, 16:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter