MEDIA & MARKETING, CARIERE

Larisa Petrini pleaca de la Saatchi & Saatchi PR, dupa 12 ani in companie

17 decembrie 2014, ora 13:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Larisa Petrini.jpg
Larisa Petrini preda stafeta Saatchi & Saatchi Public Relations lui Radu Florescu, dupa doisprezece ani de colaborare cu agentia.

Radu Florescu va coordona echipa si clientii din perspectiva strategica sub Centrade PR, noul brand sub care agentia si intreaga echipa de consultanti vor functiona din ianuarie 2015.

Larisa Petrini are o experienta de peste 14 ani in domeniul comunicarii si s-a alaturat echipei Saatchi & Saatchi in 2003. Intre 2008 si 2014 a condus operatiunile de Public Relations si Corporate Social Responsibility ale grupului din pozitia de managing partner al Saatchi & Saatchi PR.

De-a lungul carierei, si-a dezvoltat expertiza in Personal Branding, Managementul Reputatiei si Comunicare de Criza. Este activ implicata in proiecte sociale si educationale in calitate de profesor, consultant sau membru in board-ul executiv al unor importante organizatii printre care CROS, AIESEC sau The European Nature Trust.In prezent, este Health & Wellbeing Coach certificata de Institute of Integrative Nutrition din New York si ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day in Romania.

"E timpul pentru o noua calatorie, de data asta in domeniul sanatatii holistice si al nutritiei integrative, de care sunt foarte pasionata", a declarat Larisa Petrini.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 02:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter