MEDIA & MARKETING

Laura Badea: de la Propaganda, la Omnicom Media Group Romania

11 decembrie 2008, ora 17:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
laura-mediu.jpg
Laura Badea, fostul director de media al agentiei de publicitate Propaganda, a fost numita in functia de strategy director a Omnicom Media Group Romania, au anuntat joi oficialii grupului.
Inaintea numirii ei in aceasta functie, noua membra a grupului a mai ocupat pozitia de planning & client service director in cadrul agentiei Media Direction, ocupandu-se de gestionarea relatiei cu toti clientii agentiei (strategie si negociere anuale, conditii contractuale), evaluarea profitabilitatii fiecarui client si recomandari pentru politica viitoare a agentiei. Ulterior, Badea a detinut functia de media director la agentia Propaganda.

Printre clientii importati de care Laura Badea s-a ocupat se numara Dacia - Renault - Nissan, Masterfoods Romania, Dr. Oetker, Tuborg, Carlsberg, Scandia Romania, Marks & Spencer, Billa Romania, Pfizer Romania, Terapia Ranbaxy, Bursa de Valori Bucuresti si multe altele.

Omnicom Media Group este divizia media a Omnicom Group Inc, una dintre cele mai importante companii de marketing si comunicare din lume. Din portofoliul sau fac parte retelele OMD Worldwide si PHD Worldwide - ambele agentii media full-service, dar si diverse companii specializate in marketing research, productie de "branded content" (comunicare prin continut), barter, OOH media, media insert si discount.Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group si are in portofoliul sau: agentia de media full service OMD Romania, parte a OMD Worldwide, agentia de media full service PHD Romania, parte a PHD Worldwide, FUSE, divizia de "branded content" (comunicare prin continut) si OMG Digital, divizia specializata in media digitala. Divizia media a Omnicom este prezenta pe piata locala din anul 2000, prin agentia sa OMD Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter