- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Laura Badea: de la Propaganda, la Omnicom Media Group Romania

11 Dec, 17:50 • Redactia DailyBusiness
Laura Badea, fostul director de media al agentiei de publicitate Propaganda, a fost numita in functia de strategy director a Omnicom Media Group Romania, au anuntat joi oficialii grupului.
Laura Badea: de la Propaganda, la Omnicom Media Group Romania

Inaintea numirii ei in aceasta functie, noua membra a grupului a mai ocupat pozitia de planning & client service director in cadrul agentiei Media Direction, ocupandu-se de gestionarea relatiei cu toti clientii agentiei (strategie si negociere anuale, conditii contractuale), evaluarea profitabilitatii fiecarui client si recomandari pentru politica viitoare a agentiei. Ulterior, Badea a detinut functia de media director la agentia Propaganda.

Printre clientii importati de care Laura Badea s-a ocupat se numara Dacia – Renault – Nissan, Masterfoods Romania, Dr. Oetker, Tuborg, Carlsberg, Scandia Romania, Marks & Spencer, Billa Romania, Pfizer Romania, Terapia Ranbaxy, Bursa de Valori Bucuresti si multe altele.

Omnicom Media Group este divizia media a Omnicom Group Inc, una dintre cele mai importante companii de marketing si comunicare din lume. Din portofoliul sau fac parte retelele OMD Worldwide si PHD Worldwide – ambele agentii media full-service, dar si diverse companii specializate in marketing research, productie de „branded content” (comunicare prin continut), barter, OOH media, media insert si discount.

Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group si are in portofoliul sau: agentia de media full service OMD Romania, parte a OMD Worldwide, agentia de media full service PHD Romania, parte a PHD Worldwide, FUSE, divizia de „branded content” (comunicare prin continut) si OMG Digital, divizia specializata in media digitala. Divizia media a Omnicom este prezenta pe piata locala din anul 2000, prin agentia sa OMD Romania.