MEDIA & MARKETING

Laura Grigore, noul consultant de comunicare de la BrandTailors

26 august 2008, ora 15:43   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
laura-mediu.jpg
Laura Grigore este, din luna august noul corporate communication consultant al agentiei de consultanta de brand BrandTailors, anunta reprezentantii companiei.


Dupa o perioada de un an si jumatate petrecuta in echipa agentiei de PR V+O Communication, Laura Grigore se alatura echipei de consultanti BrandTailors.

La V+O Communication, Laura a dezvoltat si implementat campanii si proiecte de communicare pentru conturi precum Germanos, Piraeus Bank, Cosmote, Ikea, GarantiBank, Coca-Cola, oferind consultanta atat la nivel corporate communication, cat si brand communication.

Laura are o experienta de aproape 7 ani in presa locala si centrala, activand de-a lungul timpului la publicatii precum Cuget Liber Constanta, revista Banii Nostri si revista Biz.Noul corporate communication consultant BrandTailors are 27 de ani si este absolventa a Facultatii de Litere si a Facultatii de Jurnalism. De asemenea, a urmat cursurile masterului in Comunicare si Relatii Publice in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative "David Ogilvy".

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ audit de brand, strategie de brand sau identitate vizuala.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Emilia NIta a spus:
27/08/2008 00:55
Bravo Laura!!! Felicitari...
Mult succes. ai facut cu siguranta cea mai buna alegere pentru tine. Ma bucur mult
 
Mirela Ciocirlan a spus:
27/08/2008 00:56
Felicitari! eu am lucrat cu Laura si este un profesionist extraordinar. sunt sigura ca va face treaba buna la BrandTailors.
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 02:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter