MEDIA & MARKETING

Licenta Antena 3, prelungita cu 9 ani, intr-o sedinta tensionata, cu acuzatii de propaganda politica

11 iunie 2014, ora 10:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
antena3.jpg
CNA a decis, marti, sa prelungeasca licenta audiovizuala a televiziunii de stiri Antena 3 cu noua ani, intr-o sedinta tensionata, in care Mihai Gadea, directorul general al postului, si un membru al Consiliului, Narcisa Iorga, si-au adus reciproc acuzatii de propaganda politica.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de marti, solicitarea societatii Antena 3 S.A. (parte a grupului Media Intact controlat de familia Voiculescu) de prelungire a licentei audiovizuale prin satelit a televiziunii de stiri Antena 3, care ar fi urmat sa expire pe 24 iunie.

Consiliul a hotarat sa prelungeasca licenta Antena 3 cu noua ani, decizia fiind luata cu noua voturi "pentru" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Monica Gubernat,Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea), in timp ce Narcisa Iorga si Valentin Jucan au votat impotriva.

Sedinta de marti a CNA - la care a fost prezenta o echipa numeroasa a Antena 3, din care au facut parte directorul general, Mihai Gadea, directorul editorial, Adrian Ursu, dar si realizatorii Mircea Badea, Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Carmen Avram si Dana Grecu - a fost una foarte tensionata, presarata cu momente de ironie din partea reprezentantilor Antena 3, cu aplauze, dar mai ales cu acuzatii reciproce de propaganda politica intre Mihai Gadea si Narcisa Iorga, scrie Mediafax.Citeste si: Razboiul Antena 3 vs Restul Presei. Industria media castiga sau pierde?
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 22 Septembrie 2020, 13:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter