MEDIA & MARKETING

Licitaţie online pentru spaţiu publicitar în mediul outdoor

25 ianuarie 2017, ora 17:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ooh.jpg
Phoenix Media, liderul pieţei de outdoor digital, lansează în premieră în România o licitaţie online pentru spaţiul publicitar din mediul outdoor, prin intermediul aplicaţiei de planning programmatic SETI.

Termenul Real Time Bidding, împrumutat din Programmatic Media, este transpus pentru prima dată în România şi integrat în SETI – instrument de măsurare şi planificare de OOH digital.

Astfel, licitaţia se va desfăşura pe data de 27 ianuarie, între orele 10:00 şi 17:00, având ca obiect două campanii în valoare de 5.000 de euro net, al căror preţ de pornire va fi 500 de euro.

“La începutul anului acesta am integrat noi funcţii aplicaţiei SETI prin adăugarea opţiunii de analiză in/ or post campanie în timp real. În baza acestui demers, am lansat în premieră pentru piaţa românească o licitaţie online care se adresează strict agenţiilor de publicitate, acestea putând participa prin logarea în contul Phoenix Media. Am reuşit să transpunem toate caracteristicile unei licitaţii, cu câteva modificări din punct de vedere al timpului de licitare. Sperăm să implementăm cât mai des astfel de licitaţii. Pentru prima fază a proiectului ne aşteptăm la un număr de 10 agenţii participante”, afirmă Dio Boacă, Director General Phoenix Media.Oferta va fi configurată exclusiv de către agenţia participantă doar în sistemul SETI. Acesta a fost lansat la începutul anului 2016, fiind unicul instrument de măsurare şi planificare de digital OOH din România. Este o aplicaţie online pentru campaniile de outdoor media, bazată pe un sistem complex de algoritmi care prelucrează datele demografice ce conţin o serie de parametri precum: geografici, educaţionali, sociali şi economici.

Până în acest moment, au fost dezvoltate şi implementate peste 70 campanii de digital OOH cu ajutorul SETI. Regulamentul pentru participarea la licitaţie poate fi accesat în sectiunea “Clienţi” pe Phoenixmedia.ro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter