MEDIA & MARKETING

Lucian Mindruta isi face televiziune de stiri

18 septembrie 2014, ora 17:25   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Lucian_Mindruta.jpg
CNA a decis, in sedinta de joi, sa acorde doua licente audiovizuale, prin satelit si prin retele de comunicatii, televiziunii de stiri denumite lastiri.ro, la solicitarea societatii Media Play SRL, al carei asociat unic este jurnalistul Lucian Mindruta.

Noua televiziune de stiri ar urma sa se lanseze la inceputul anului viitor.

Lucian Mindruta a fost insotit in sedinta CNA de jurnalistul Alexandru Livadaru, producator general al proiectului lastiri.ro. Cei doi au precizat ca noua televiziune de stiri va fi dedicata "oamenilor care vor sa vada jurnalism de calitate", dar si acelor telespectatori care au parasit mediul audiovizual in favoarea internetului, nefiind multumiti de oferta actuala a posturilor de stiri.

Potrivit informatiilor prezentate in sedinta CNA de joi, televiziunea lastiri.ro va difuza programe productie proprie (90%) si productii audiovizuale ale altor producatori (10%). Grila noii televiziuni va cuprinde programe de informare (55%), programe educative, culturale si religioase (5%), filme - de fictiune, de animatie, documentare si seriale (7%), programe de divertisment (13%) si publicitate si teleshopping (20%).Echipa lastiri.ro va avea la lansare 60 de ziaristi in Bucuresti si in teritoriu si peste 30 de persoane care vor asigura functionarea tehnica a televiziunii, transmite Mediafax.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Elefterescu Constanta a spus:
09/10/2014 15:32
Excelent! avem nevoie de posturi de televiziune cu programe de calitate. Cum isi selecteaza d nul Mandruta echipa cu care va lucra? Nu este mentionata nici-o adresa de cantact.
Succes !
 
Olivian a spus:
23/10/2014 19:13
As fi preferat ca Moise Guran sa-si fi deschis propria televiziune de stiri :(
 
Articole similare
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 07:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter