- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Marian Enache este noul director de creatie al Brandstalk

28 Feb, 11:15 • Redactia DailyBusiness
Agentia de creatie Brandstalk, membra The Group, l-a investit in functia de director de creatie pe Marian Enache, acesta inlocuindu-l pe Sorin Predescu, anunta oficialii agentiei.
Marian Enache este noul director de creatie al Brandstalk

Predescu a parasit conducerea departamentului de creatie al agentiei Brandstalk, fiind promovat in cadrul echipei de inovatie constituita la nivelul holdingului The Group.

Enache, in varsta de 36 de ani, are 9 ani de experienta in publicitate, domeniu in care a inceput sa activeze in calitate de copywriter la Spotlight Advertising.

De asemenea, a lucrat in departamentele de creatie ale Grey Worldwide Bucharest, Lowe Worldwide Bucharest, DDB Bucharest, Mercury Promotions sau Publicis Romania.

The Group include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media.

Din portofoliul The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.