MEDIA & MARKETING

Media Consulta International isi extinde serviciile de publicitate prin campanii de Google Adwords (P)

05 iulie 2013, ora 15:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MC.jpg
Incepand din data de 1 iulie 2013, Media Consulta International isi dezvolta componentele de marketing digital si social media oferind servicii de promovare online prin intermediul platformei de publicitate Google Adwords.

Campaniile de publicitate prin Google Adwords,realizate de Media Consulta International sunt in concordanta cu noile tendinte de alocare a bugetelor de publicitate si adapteaza nevoile de marketing ale clientilor potrivit realitatilor de marketing din economia reala.

Echipa care se ocupa de implementarea acestor noi servicii este formata din Alina Florescu, Director agentie impreuna cu Elena Brisan, Research & Strategic Director, Alexandra Ganea, Google Qualified Individual ľ Search & Display Network si Mihaela Tutunaru, Media Executive.

Media Consulta International este o agentie full service care activeaza de opt ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali, sub coordonarea actionarului majoritar, Mihai Craiu. Mai mult decat comunicare, Media Consulta propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter