MEDIA & MARKETING

Media Direction, amenintata cu executarea silita si cu insolventa

20 iunie 2014, ora 18:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gavel.jpg
Mai multe companii au dat in judecataáin ultimele luniáagentiaáMedia Direction,ácontrolata de omul de afaceri Cristian Burci, unele cerandu-i insolventa iar altele executarea silita.

Regia de publicitate Media Point Marketing Services este prima companie care a solicitat intrarea in insolventa a Media Direction, potrivit unui dosar inregistrat la Tribunalul Bucuresti pe data de 9 aprilie.

De mentionat este faptul ca Media Point Marketing Services obisnuia sa vanda publicitate pentru Adevarul Holding, pe vremea cand acesta era detinut de Dinu Patriciu. Atunci,áMedia Point era detinuta integral de agentiaáOdyssey Communication, unde era actionar si Dinu Patriciu.

In octombrie 2012, Patriciu a vandutátrustul Adevarul Holding lui Cristian Burci.

A doua companie care a solicitat intrarea in insolventa a agentiei Media Direction este Editura Evenimentul si Capital, potrivit unui dosar inregistrat la Tribunalul Bucuresti pe data de 4 iunie.Compania care editeaza publicatiile Evenimentul Zilei si Capital a intrat la randul sau in insolventa pe data de 26 februarie.

Compania lui Cristian Burci,áMedia Direction, este vizata si in alte 7 dosare de executare silita, de catre posturi precum Antena 3 si Kanal D. Doua au fost acceptate de instanta, scrieáPaginadeMedia.

Oficialii grupului BBDO, din care face parte agentia, spun ca situatia de acum are o cauza mai veche: cazul Bigger Group ľ Marcel Straut, in urma caruia Media Direction a ramas cu o ôgauraö de peste doua milioane de euro.

Din cele 7 procese de executare silita deschise impotriva Media Direction, 3 vin dinspre grupul Intact: Antena Group,áAntena 3 siáGrupul Media Camina.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 19:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter