MEDIA & MARKETING

Mediafax Group lansează 13 programe video

18 noiembrie 2016, ora 01:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mediafax video pr.jpg
Mediafax Group lansează în piața locală de video content și advertising online 20 de ore de conținut video nou, original, în fiecare săptămână.

Cu 13 programe video diferite, Mediafax Video conține atât emisiuni ale titlurilor consacrate la nivel național, precum Ziarul Financiar, ProSport, Mediafax, Gândul, CSID, Go4IT, ori Descoperă, cat și producții inedite, precum Declarația zilei.

Programele sunt realizate în proporție de 100% cu resurse interne Mediafax, urmează afinitățile brandurilor și pot livra atât formatele clasice de publicitate (in-stream, preroll, midroll și postroll), cât și elemente grafice în timpul producției (product placement).

Ziarul Financiar și ProSport produc formate de tip talk show– „ZF Live”, respectiv „Prosport Live” - în studiourile redacțiilor, cu formate de 60 de minute, într-o frecvență zilnică, unde sunt analizate principalele subiecte ale zilei.Gândul prezintă « Interviurile Gândul », o emisiune de 1 oră cu frecvență săptămânală și moderată de Clarice Dinu, și « Omul și Gândul », un talk show săptămânal cu o durată de 20 de minute despre viața publică și evenimentele de ultimă oră, moderat de Eugen Istodor.

Știrile zilei sunt prezentate de « Mediafax Headlines », « ProSport Headlines », « Gândul Headlines », « Go4IT News », « ProMotor News » și « Descoperă acum », formate video de 1 minut cu frecvență de minim o producție pe zi, de luni până vineri.

Cu o durată de până la 5 minute și o frecvență săptămânală, « ByCSID » combină credibilitatea brandului CSID cu divertismentul, într-o formă ușor de consumat, trucurile de înfrumusețare ale celebrităților, dar și cele mai pertinente sfaturi despre sănătate și stil de viață, generând nu doar conținut informativ de calitate, ci și interacțiune cu audiență țintă. « Declarația zilei » încheie oferta Mediafax Video cu cele mai importante declarații publice din cadrul unei zile.

Programele sunt distribuite pe site-urile Mediafax și amplificate pe paginile de Facebook ale brandurilor grupului, care totalizează peste 2.8 milioane fani, oferind astfel clienților de publicitate un reach comparabil cu cel al televiziunilor.

ThinkDigital România, parte a grupului internațional TDG, este partenerul exclusiv de vânzări online al Mediafax Group. Echipele ThinkDigital și Mediafax Group pot oferi clienților și partenerilor proiecte complexe de content cu o componentă importantă si în partea de producție video.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter