MEDIA & MARKETING, CARIERE

Melania Moisi si Ovidiu Pop, numiti group creative directors in cadrul BrandTailors

28 februarie 2012, ora 15:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
brandtailors.jpg
Compania de strategie si design de brand BrandTailors i-a numit pe Melaniei Moisi si Ovidiu Pop, fosti senior brand designers, la conducerea departamentului de creatie al firmei. Decizia vine ca urmare a procesului intern de organizare si descentralizare decizionala si manageriala.

Astfel, incepand din 2012, Melania Moisi si Ovidiu Pop ocupa oficial pozitiile de group creative directors in cadrul BrandTailors, functii de conducere la nivelul departamentului de design de brand.

In calitate de group creative directors, Melania Moisi si Ovidiu Pop vor asigura coordonarea si consolidarea echipelor din subordine, formate din cate patru designeri in parte si se vor implica in luarea deciziilor privitoare la dezvoltarea de solutii de design de brand fundamentate strategic.

Astfel, Melania Moisi va conduce echipa de designeri specializata in crearea si transformarea brand-urilor de produs, competenta care a stat la baza succesului BrandTailors din ultimii 8 ani, in timp ce Ovidiu Pop are misiunea de a gestiona echipa de designeri de brand-uri de servicii in asemenea maniera incat sa transforme BrandTailors in cea mai reputata companie din Romania pe aceasta nisa din domeniu.äNumirea este parte intengranta a procesului de atribuire de noi factori decizionali din randul membrilor echipei in cadrul managementului companiei si rezultanta a finalizarii procesului de restructurare organizationala si descentralizare decizionala si manageriala, demarat de conducerea firmei la inceputul anului 2010ö, se arata in cadrul unei comunicat de presa al companiei.

Echipa manageriala a BrandTailors, in forma definitiva, este alcatuita din Beatrice Danis, m anaging partner, Andreea Florea, brand strategy coordinator, Alina Cranga, client service coordinator, Melania Moisi, group creative director si Ovidiu Pop, group creative director.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 17:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter