MEDIA & MARKETING

Membri CNA cer Realitatea TV sa nu mai faca presiuni. Rares Bogdan: Ponta a ales sa continue razboiul

20 februarie 2015, ora 11:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rares-bogdan.jpg
Unii membri ai CNA, intre care Radu Calin Cristea si Monica Gubernat, i-au cerut, joi, lui Rares Bogdan, directorul general al Realitatea Media, sa nu mai faca presiuni asupra Consiliului, in timp ce Rares Bogdan a sugerat ca premierul Victor Ponta este cel care face presiuni asupra Realitatea TV.

Discutiile au avut loc in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), in contextul in care a fost analizata o solicitare a societatii Geopol International SRL de acordare a deciziei de autorizare audiovizuala pentru televiziunea de stiri Realitatea Plus.  

La sedinta de joi a CNA au fost prezenti mai multi reprezentanti ai Realitatea Media SA (care detine licenta televiziunii Realitatea TV), respectiv Rares Bogdan, directorul general al Realitatea Media si realizator la aceasta televiziune, dar si imputernicit al Realitatea Plus, Lavinia Sandru, realizator TV si reprezentanta Realitatea Media SA la CNA, Bianca Oanea, redactor-sef al Realitatea TV, si Alin Alexandrescu, director tehnic.  

Membrii CNA Lorand Turos si Monica Gubernat le-au atras atentia acestora ca, miercuri si joi dimineata, la Realitatea TV au fost facute presiuni asupra CNA. Ei au facut referire la faptul ca Rares Bogdan a facut afirmatii potrivit carora "Victor Ponta a ales sa continue razboiul cu Realitatea TV" si "i-a asmutit pe cei de la CNA", care l-au chemat joi dimineata "in sedinta de urgenta", relateaza Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 20:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter