MEDIA & MARKETING

Mihai Gainusa vrea sa bage in insolventa Prima TV

18 noiembrie 2014, ora 15:31, autor(i): DailyBusiness.ro 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mihaigainusa.jpg
Firma lui Mihai Gainusa cere in instanta insolventa companiei care opereaza postul Prima TV, la scurt timp dupa ce s-a incheiat sezonul de toamna al emisiunii sale la aceasta televiziune.

Trosc-Pleosc Production SRL solicita insolventa Prima Broadcasting Group (fosta SBS Broadcasting Media), potrivit unui dosar inregistrat luni, 17 noiembrie, la Tribunalul Bucuresti. 

Pe pagina sa de Facebook, Mihai Gainusa a mentionat recent ca a luat sfarsit sezonul de toamna al emisiunii „Cusurgiii” pe care o prezenta la Prima TV.

"Prieteni, sezonul de toamna al emisiunii TV ''Cusurgiii'' s-a incheiat. Ne regrupam si ne intoarcem la o ora, speram, ceva mai accesibila. Atat publicului, cat si noua:). Asteptam sugestiile voastre pentru imbunatatirea emisiunii pe site-ul cusurgiii.ro si pe contul de fb cusurgiii. Multumim tuturor celor care ne urmaresc si nu uitati: decat sa va plictisim, mai bine sa ne duceti dorul. Ne auzim zilnic pe Radio 21!!", spune Mihai Gainusa pe Facebook.

Echipa Cusurgiii este formata din vedete precum Mihai Gainusa, Codrut Keghes, Oana Ionita, Octavian Pascut, Marius Popa si Marina Neagu.

"Cusurgiii va fi o emisiune de satira, cu specific jurnalistic, dinamica, cu reportaje sociale, interviuri in strada sau cu personalitati, cu reportaje mondene si cu reporteri frenetici", declara Mihai Gainusa cu ocazia lansarii formatului de emisiune.

Firma Trosc-Pleosc Production, detinuta de Mihai Alexandru Gainusa, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 3,15 milioane de lei si un profit net de 2,12 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.DailyBusiness.ro a relatat recent si despre alte vedete ale Prima TV care au dat in judecata compania, la mai putin de un an de cand postul a reintrat in posesia lui Cristian Burci. Printre acestea se numara fostul prezentator de stiri Cosmin Stan si echipa de la "Trasnitii".

Luna septembrie a marcat aparitia primelor probleme majore pentru Prima TV. Ciudat este ca acestea au aparut in contextul anuntarii unor investitii semnificative, de milioane de euro, in achizitia unor formate de emisiune scumpe precum "Utopia".

La inceputul anului, planurile lui Cristian Burci de resuscitare a Prima TV  ii includeau pe Florin Calinescu si pe Andrei Boncea, care urma sa se ocupe de un sitcom nou "Dolce Vita" si de emisiunea Mondenii. Tot atunci a fost anuntata si lansarea pe TV a jurnalelor satirice TimesNewRoman.

Citeste si:
Pe urmele lui Burci: Fiscul vrea sa bage in insolventa una din primele agentii de publicitate din Romania
Asaltat de creditori, Cristi Burci baga in insolventa Media Direction
Regatul lui Burci. Pentru un cal haituit
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 24 Octombrie 2021, 21:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter