MEDIA & MARKETING

Mindshare castiga pentru a 5-a oara consecutiv contul Unilever

29 martie 2016, ora 17:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Oana Petroff - Managing Director, Mindshare România
Oana Petroff - Managing Director, Mindshare România
Mindshare reconfirmă din nou parteneriatul cu Unilever, în România, început în anul 1998, și rămâne agenţia de media a companiei la nivel național, în urma celui mai recent pitch global al gigantului din industria FMCG.

Totodată, Mindshare România coordonează și activitățile de media desfășurate de Unilever în regiunea Europei Centrale și de Sud: Bulgaria, Serbia, Moldova, Albania, Macedonia, Muntenegru și Kosovo.

Serviciile Mindshare pentru Unilever includ atât servicii de planificare strategică şi implementare pentru offline și online media, cât și servicii diversificate de business planning şi branded content.
 

"Suntem agenţia de media a Unilever în România de 17 ani”, a declarat Oana Petroff - Managing Director, Mindshare România.  

În plus, în urma licitației, colaborarea dintre cele două companii se extinde și în următoarele țări: Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Croația, Bosnia-Herzegovina, în urma unui process de selecţie la care a participat şi agenţia agentia PHD.Astfel, este pentru prima dată când Unilever lucrează cu Mindshare în întreaga regiune CEE.
 

Romania a jucat un rol foarte important în decizia de a consolida colaborarea cu Mindshare în toate țările din centrul și sudul Europei, prin rezultatele dovedite în cei 17 ani de colaborare.

Mindshare a fost confirmat ca partenerul Unilever în Europa, America de Nord, Asia de Sud Est, Asia de Sud și Africa, în total 60 de țări. PHD, agenția de media din grupul Omnicom, a fost numită agenția Unilever în Australia, Noua Zeelandă, China, Hong Kong și Taiwan, iar Initiative - parte a Interpublic Group - în America Latină și Grecia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 07:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter