- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Monica Hategan a fost numita in functia de new business director in cadrul Euromedia si Betacons

03 Feb, 17:43 • Redactia DailyBusiness
Euromedia si Betacons, membre ale retelei de publicitate outdoor Epamedia, au numit-o pe Monica Hategan in functia de new business director. De asemenea, Andreea Brezan ocupa de la 1 februarie pozitia de sales manager.
Monica Hategan a fost numita in functia de new business director in cadrul Euromedia si Betacons

Schimbarile din cadrul departamentului de vanzari fac parte procesul de reorganizare a celor doua companii.

Monica Hategan are o experienta de peste 15 ani in vanzari si si-a inceput cariera in acest domeniu la Euromedia, unde a lucrat timp de patru ani.

Andreea Brezan a ocupat anterior pozitia de sles manager, in cadrul Affichage Romania, avand o experienta de peste cinci ani de vanzari de outdoor. Ea gestioneaza incepand cu 1 februarie cele mai mari conturi aflate in portofoliul Euromedia si Betacons.

Noua structura a departamentului de vanzari va fi format din trei divizi: Sales Division, condusa de Horatiu Girbea, New Business Division, condusa de Monica Hategan, si Business Development Division, coordonata de Andreea Popa.

Euromedia si Betacons sunt membre ale grupului austriac Epamedia, prezent in Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Macedonia, Polonia, Romania, Serbia si Slovacia.