MEDIA & MARKETING

O noua tranzactie pe piata de publicitate

24 septembrie 2013, ora 18:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
parteneri.jpg
Firma de avocatura Wolf Theiss a anuntat ca a reprezentat grupul austriac Epamedia in vanzarea filialei sale din Romania, Euromedia Group S.A. - companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul publicitatii outdoor, catre un grup de investitori romani.

Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Ileana Glodeanu, counsel Wolf Theiss Bucuresti, a declarat ca negocierile s-au derulat si cu alti potentiali cumparatori, iar negocierea contractului de vanzare de actiuni impreuna cu pregatirea documentelor acestei tranzactii finalizate s-au realizat intr-un timp foarte scurt.

Din echipa Corporate/M&A au facut parte Ileana Glodeanu (counsel), Adelina Iftime-Blagean (avocat senior) si Luminita Gheorghe (avocat corporate).Epamedia Europaische Plakat und Aussenmedien GmbH este o companie de publicitate outdoor infiintata in anul 2003, ce furnizeaza servicii de advertising in toata Europa Centrala si de Est, avand sediul central in Viena, Austria.

Infiintata in 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala, de Est si de Sud-Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare.

Euromedia Group SA are o retea de 8.000 de panouri publicitare la nivel national si 84 de angajati. Compania a avut afaceri de 7,5 milioane de euro anul trecut.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 10 Iulie 2020, 20:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter