MEDIA & MARKETING, CARIERE

Oana Petroff este noul CEO al MediaCom

14 februarie 2017, ora 09:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto Oana Petroff1.jpg
MediaCom a desemnat-o pe Oana Petroff in functia de CEO al MediaCom Romania, functie ocupata anterior de Carmen Lixandru.

Inainte de a se alatura echipei MediaCom, Oana s-a aflat timp de 12 ani la conducerea Mindshare Romania.

Oana Petroff isi propune sa continue dezvoltarea MediaCom, asigurandu-se ca atat serviciile de consultanta in content si comunicare cat si executia campaniilor raman la cel mai inalt nivel.

In ultimii 3 ani, echipa MediaCom a crescut de la 30 la 44 de angajati si la o cifra de afaceri de aproximativ 46 milioane de dolari. Printre clienti se numara: P&G, GSK, Doctor Oetker, UniCredit, HBO.Cu o experienta de 20 de ani in media, pe langa profesionalismul si caracterul integru ce o recomanda pentru aceasta pozitie, Oana Petroff aduce cu ea la MediaCom si competentele sale de strategie, digital si dezvoltare a echipei.

Mindshare ii multumeste Oanei, care a avut un rol esential in construirea si consolidarea serviciilor si echipei Mindshare Romania pe perioada mandatului sau de CEO.

Mindshare va anunta in curand noua structura de management. Pe perioada tranzitiei, Oana va colabora indeaproape cu echipa de management existenta la MediaCom (care o include pe Madalina Bodea).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 06:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter